Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een paar Solar Powered Sneakers (op maat gemaakt!)

Limited edition, absolute blikvangers 🌞 Net gelanceerd door het Brunel Solar Team in samenwerking met sportswear merk Robey: een limited edition customized sneaker door CustomKicksNL. Net als de zonneauto van het Delftse studententeam waarmee zij dit jaar meedoen aan de Sasol Solar Challenge in Z...

Win een paar Solar Powered Sneakers (op maat gemaakt!)

Limited edition, absolute blikvangers ?

Net gelanceerd door het Brunel Solar Team in samenwerking met sportswear merk Robey: een limited edition customized sneaker door CustomKicksNL. Net als de zonneauto van het Delftse studententeam waarmee zij dit jaar meedoen aan de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika, werkt de sneaker op zonlicht.

Euh, sorry? Yep, de witte schoen licht op in de kleuren van Nuna 11s, de zonneauto van het Brunel Solar Team, als de schoen in aanraking komt met zonlicht. Het exclusieve design op de schoen is gemaakt en handbeschilderd door CustomKicksNL.

Alle winstopbrengsten gaan naar het Mission Aviation Fellowship South Africa, die door het installeren van zonnepanelen bij health centers helpen bij het terugdringen van moedersterfte in Zuid-Afrika.

De Brunel Solar Team Sneaker wordt uitgebracht in een limited edition van 25 paar en zijn à € 149,95 te koop in de webshop van Robey.

Photochromic paint

De truc van de schoen zit hem in het gebruik van photochromic paint. De speciale verf verandert van kleur als deze in aanraking komt met zonlicht. Een mooie link met de Nuna 11s, de zonneauto van het Brunel Solar Team, die rijdt op zonne-energie. Niet alleen het innovatieve zonnepaneel steelt dit jaar de show, ook de wrap van de auto is bijzonder.

Voor het eerst is gekozen voor een matte afwerking die geleidelijk verandert van kleur. De kleuren zijn geïnspireerd op de ondergaande zon in Zuid-Afrika. Dit bracht CustomKicksNL op het idee voor het design van de schoen. In de schoen komen de kleuren van de Nuna 11s op dezelfde vlammende manier naar voren, alleen zijn deze kleuren alleen zichtbaar als de zon schijnt.

Sasol Solar Challenge

Waar ze in ieder geval op de zon rekenen, is in Zuid-Afrika. Het team van elf studenten zal daar op 9 september op de Solar Powered Sneakers aan de start van de Sasol Solar Challenge verschijnen.

De Sasol Solar Challenge is een tweejaarlijkse zonnerace van Johannesburg naar Kaapstad. Dit jaar gaan zestien teams van over de hele wereld de strijd aan om deze achtdaagse race te rijden zonder één druppel brandstof te gebruiken.

Doe mee & win een paar van deze blikvangers!