Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een heerlijke huidbooster van Perris Swiss Laboratory!

Een gladdere, meer stralende huid, wie wil dat nu niet?  Voelt je huid door het aanhoudende koele, zonnige weer een beetje droog en trekkerig aan? Dan is er goed nieuws op het gebied van ultraverzorging. Petra Jeanty van der Spek van distributeur Prestige Cosmetics Benelux meldt dat Perris Swiss ...

Win een heerlijke huidbooster van Perris Swiss Laboratory!

Een gladdere, meer stralende huid, wie wil dat nu niet? 

Voelt je huid door het aanhoudende koele, zonnige weer een beetje droog en trekkerig aan? Dan is er goed nieuws op het gebied van ultraverzorging. Petra Jeanty van der Spek van distributeur Prestige Cosmetics Benelux meldt dat Perris Swiss Laboratory twee nieuwe boosters aan de Skin Fit Youth lijn heeft toegevoegd.

'Beide bestaan voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor ieder huidtype'

"De Hydra Mineral Booster is puur vocht voor de huid, zodat deze fijner aanvoelt en er minder dof uitziet," zegt Van der Spek. "De Radiance Booster zorgt direct voor een stralende, heldere huid. Beide bestaan voor 95% uit natuurlijke ingrediënten, zijn geschikt voor ieder huidtype en hebben een zachte rozengeur.

Hydra Mineral Booster

"De Hydra Mineral Booster geeft de huid 24 uur lang hydratatie. Het herstelt de revitalisatie en remineralisatie van de huid, zodat deze er minder dof uitziet. Verbetert het comfort van de huid en versterkt de huidbarrière. Bovendien zorgt de booster met onder andere bamboe extract en hyaluronzuur ervoor dat de verzorgingsproducten die erna worden gebruikt nog beter door de huid worden opgenomen."

Radiance Booster

"De Radiance booster hydrateert de huid 24 uur lang. Het serum zorgt direct voor een stralende huid en verbetert het comfort van de huid. Deze booster met vitamine C, E en hyaluronzuur verheldert de teint en vermindert onregelmatigheden in de huidtextuur, met een gladdere huid als resultaat.

"Je gebruikt een paar druppels door je dag/nacht verzorging of brengt het serum eerst aan op je gezicht gevolgd door je andere verzorging. Beide boosters zijn voor € 75 te koop bij luxe parfumerieën en Ici Paris XL."

Doe mee & win!

Omdat Petra zo enthousiast over deze nieuwe boosters is en iedereen in deze tijd wel een oppepper kan gebruiken, mag Nouveau er twee weggeven. Laat hieronder weten op welke booster jij kans wilt maken!