Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze prachtige, luxe lingerieset van Rosa Faia!

Modieus, elegant én een prettige pasvorm: win deze prachtige, luxe lingerieset van Rosa Faia en voel je extra mooi!

Rosa Faia

De magie van lingerie is dat je je er mooi en sexy in voelt, terwijl verder niemand weet dat je het draagt. Wat je wilt, is dat je borsten gelift worden en een mooi silhouet geven, maar wel in combinatie met comfort.

Goede pasvorm

Rosa Faia

Rosa Faia lingerie is een bijzonder merk. Het merk staat voor hele goede pasvormen, een brede range aan cupmaten (A t/m J), innovatieve materialen en prachtige vormgeving. De bh's bieden uitstekende ondersteuning en hebben daardoor een hoog draagcomfort. Goede kwaliteit én prachtige designs, een fantastische combinatie!

Rijke ervaring

Rosa Faia

Rosa Faia is het jongere zusje van lingerie-icoon Anita (steun en pasvorm sinds 1886). In de collectie vind je elegante lingerie met een moderne twist, met veel keuze in vorm, kleur en ondersteuning, ook voor grote cupmaten. Het label is verkrijgbaar bij lingeriespeciaalzaken, eveneens online.

Doe mee & win

Rosa Faia

Nouveau mag 2 x een setje weggeven geven t.w.v € 109,95 per set. Het gaat om de  Bobette underwired beha in zwart (70A t/m 95F) en de Bobette shorty slip in zwart (36 t/m 44). Vul het formulier in en vergeet niet je maten door te geven. Succes!

Winnen
  • Rosa Faia