Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze mooie, duurzame sjaal van Faamieux!

Voelt en draagt als zijde én zijderupsen worden gespaard. Is er een veelzijdiger accessoire dan een leuke sjaal? Om je hals, als ceintuur, om je pols als armband of aan je tas... ...en in je haar - je kunt er eindeloos mee variëren. Bovendien bieden sjaals een mooie luxe uitstraling aan je look, ...

Win deze mooie, duurzame sjaal van Faamieux!

Voelt en draagt als zijde én zijderupsen worden gespaard.

Is er een veelzijdiger accessoire dan een leuke sjaal? Om je hals, als ceintuur, om je pols als armband of aan je tas...

...en in je haar - je kunt er eindeloos mee variëren. Bovendien bieden sjaals een mooie luxe uitstraling aan je look, zeker als ze van zijde zijn.

Groen alternatief voor zijde

Jammer is dat de zijdeteelt erg dieronvriendelijk is. Zijderupsen worden op grote schaal gekweekt en komen op een nare manier aan hun einde om zijde draden uit de cocons te kunnen winnen.

Dat kan beter, bedacht Claire Moulijn, oprichter van Faamieux, een label dat prachtige vegan sjaals produceert van cupro en viscose.

Duurzame topkwaliteit

Het levert een stof op die sprekend op zijde lijkt: even zacht, soepel en licht, maar veel milieuvriendelijker: vrijwel het hele productieproces is recyclebaar.

Dat geldt ook voor de sjaals en verpakkingen. Het is bovendien topkwaliteit, de sjaals worden onder goede arbeidsomstandigheden met de hand gemaakt in Noord-Italië, bij familiebedrijven die ook leveren aan grote namen zoals Dolce & Gabbana, Gucci en Givenchy.

Limited editions

"Faamieux laat zien hoe je met sjaals van mooie kwaliteit verschillende kanten op kan," zegt Moulijn. "Door middel van innovatie wil ik de sector inspireren, met doel om een ecosysteem te creëren om steeds duurzamer, ethischer en diervriendelijker te worden. Alle sjaals zijn limited editions, het handwerk maakt elk exemplaar uniek. Je draagt en drapeert ze als zijde, ze zijn thermo-regulerend en hypoallergeen en ze kunnen gewoon in de wasmachine."

Kijk voor meer informatie en de webshop op Faamieux

Doe mee & win!