Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze geweldige Otazu giftbox t.w.v. € 420!

Highlight: een Transformer-broche, net als royals vaak dragen,  Nouveau doet er alles aan om je een stralende zomer te bezorgen. En reken maar dat je zult schitteren met deze prachtige giftset van Otazu, met als stralend middelpunt de Nox Infinitum broche.  Deze veelzijdige Otazu Black Diamond br...

Win deze geweldige Otazu giftbox t.w.v. € 420!

Highlight: een Transformer-broche, net als royals vaak dragen, 

Nouveau doet er alles aan om je een stralende zomer te bezorgen. En reken maar dat je zult schitteren met deze prachtige giftset van Otazu, met als stralend middelpunt de Nox Infinitum broche. 

Deze veelzijdige Otazu Black Diamond brooch geeft elke outfit een finishing touch en kun je op verschillende manieren inzetten. Met de bijbehorende elegante ketting draag je 'm als een ketting, met het fluwelen lint kun je de broche transformeren tot een choker of een armband en je kunt hem uiteraard ook gewoon als broche dragen, voor extra glamour.

De broche is ingelegd met Jet, Black Diamond, Crystal Golden Shadow en Crystal Ivory Cream kristallen van Swarovski en is afgewerkt met 24-karaat goud. De afmeting van de broche is 60×45 mm, de ketting en het fluwelen lint zijn verstelbaar in maat.

De Nox Infinitum is handgemaakt in Europa, met liefde en zit in een luxe zwarte clutch met bijpassende Otazu Diamond Mini Pins met Swarovski Kristallen.

Kun je nu niet wachten op de uitslag van de Summer Give-Away, dan kun je de Nox Infinitum ook met 40% korting bestellen op Otazu. Voer dan bij het afrekenen OTAZU40 – 40% korting in (geldt niet i.s.m. met andere kortingscodes, sale of korting op verzendkosten). 

Doe mee & win! 

Nouveau mag 3 van deze prachtige Otazu broches weggeven. Als je wil dat de Nox Infinitum deze zomer schittert op jou, vul dan snel het formulier in! Deze actie is gesloten!