Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de Un Musc Hand & Body Wash van Obvious!

Un Musc is een parfum dat je draagt als het mooiste en zachtste witte T-shirt – tijdloos en klassiek. Doe je mee met deze verrukkelijke winactie?

Obvious

Laat je verrassen door de unieke geursensatie van deze Hand & Body Wash – dit product van OBVIOUS is namelijk ontwikkeld met dezelfde hoogwaardige ingrediënten als de parfums van het merk.

De geurbeleving van Un Musc

Un Musc is een parfum dat je draagt als het mooiste en zachtste witte T-shirt – tijdloos en klassiek. Noten van gember, bergamot en vetiver geven frisheid en originaliteit aan deze zuivere geur van witte musk. Met een kwalitatieve samenstelling van hoogwaardige plantaardige oliën wordt de huid subtiel gereinigd en gevoed zonder deze uit te drogen.

 

De formule bevat natuurlijke biologische glycerine en is ontwikkeld zonder antioxidanten waardoor deze hand & body wash zelfs voor de meest gevoelige huidtypen geschikt is. Dankzij dit parfum ruikt je huid de hele dag heerlijk fris. Als kers op de taart is dit product ontwikkeld met respect voor het milieu.

Doe mee & win!

Nouveau mag de Un Musc Hand & Body Wash van OBVIOUS ter waarde van €35 weggeven. Vul het formulier in om kans te maken op deze Hand & Body Wash!

Winnen
  • PR Bureau