Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de spannende thriller De Lijst van Marelle Boersma!

Gebaseerd op ware gebeurtenissen en daarom extra schokkend: win de spannende thriller De Lijst van Marelle Boersma!

Marelle Boersma De Lijst

Voor de liefhebbers van een spannend boek dat je niet meer kunt wegleggen!

Op 26 september verschijnt de nieuwe Marelle Boersma, De Lijst. Het is een aangrijpende pageturner gebaseerd op ware gebeurtenissen en juist dat maakt het zo aangrijpend.

3 willekeurige mensen

Wat hebben archeologe Erin uit Leiden, patissier Charlotte uit Orleans en de Milanese modeontwerper Max met elkaar te maken? 

Het verband tussen deze drie willekeurige personen wordt langzaam duidelijk als de moeder van Erin onder verdachte omstandigheden overlijdt. Helaas heeft ze niet de kans gekregen Erin te vertellen over De Lijst. De Lijst die Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar brengt en waarvan de gevolgen dodelijk zijn...

Gewone mensen in ongewone situaties

"Mijn thrillers gaan over gewone mensen die in onvoorziene situaties terechtkomen," zegt Boersma. "Zo heb ik al verschillende boeken geschreven over actuele misstanden die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen van slachtoffers. Het zijn daardoor verhalen die zich afspelen in het grijze gebied tussen waargebeurd en fictie. De lijst is gebaseerd op ware gebeurtenissen die het daglicht niet kunnen verdragen en die tot op de dag van vandaag de gemoederen bezig houden.

De Lijst van Marelle Boersma is uitgegeven door de Crime Compagnie en verkrijgbaar als paperback, e-book en luisterboek.

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 exemplaren van Marelle Boersma's De Lijst weggeven. Vul het formulier in, wie weet zit jij dan straks met deze pageturner op schoot!

Winnen
  • Crime Compagnie