Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de Nebula Mars II Pro beamer t.w.v. € 449!

Zó maak van je woonkamer een bioscoopzaal. Hij is klein, maar fijn en kan van alles, de mobiele beamer en speaker Nebula Mars II Pro van Anker. Je verandert er in een handomdraai je woonkamer mee in een ware huisbioscoop... ... maar kunt hem dankzij zijn bescheiden formaat en handvat ook makkelij...

Win de Nebula Mars II Pro beamer t.w.v. € 449!

Zó maak van je woonkamer een bioscoopzaal.

Hij is klein, maar fijn en kan van alles, de mobiele beamer en speaker Nebula Mars II Pro van Anker. Je verandert er in een handomdraai je woonkamer mee in een ware huisbioscoop...

... maar kunt hem dankzij zijn bescheiden formaat en handvat ook makkelijk meenemen: handig voor een presentatie op je werk...

...of voor een sport- of filmavond met vrienden.

Redenen waarom dit een fijn apparaat is

  • Het beeld wordt automatisch bijgesteld, waardoor je zelf niet hoeft te knutselen aan de instellingen om het scherp te krijgen.
  • De Nebula Mars II Pro beschikt over Android en Apple AirPlay ondersteuning, waardoor je draadloos het scherm van je Android/IOS apparaat kan streamen. Netflix en YouTube – here we come!
  • Het projecteren van video kan in een 720p resolutie (1280 x 720), in een maximale beeldformaat van 381 centimeter diagonaal.
  • Je kunt deze slimme mini beamer ook gebruiken als bluetooth speaker. In speakermode gaat de accu gaat zo'n 30 uur mee, in beamer mode gaat de accu circa 4 uur mee.

Kun je niet wachten? Bestel de  Nebula Mars II Pro dan hier!

Doe mee & win!

Nouveau mag een Nebula Mars II Pro beamer by Anker t.w.v. € 449 weggeven! Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks beamen en streamen!