Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de Essentia Geurstokjes Sinaasappel & Kaneel van Wasgeluk!

Siciliaanse sinaasappel, kaneel, neroli, damastroos, tijgerlelie, tonkaboon en witte musk, oh my - win de Essentia Geurstokjes Sinaasappel & Kaneel van Wasgeluk!

Christmas tree made out of dried oranges,cinnamon sticks and anise star

Dompel je onder in de warmte en gezelligheid van de feestdagen met de zoete geur van aromatische sinaasappel en kruidige kaneelstokjes. Kerst wordt magisch met Essentia geurstokjes van Wasgeluk. Met noten van Siciliaanse sinaasappel, kaneel, neroli, damastroos, tijgerlelie, tonkaboon en witte musk.

Wasgeluk

De geurstokjes zijn een mooie aanvulling op je kerstdecoraties: op de salontafel, bij de kerstboom of op elke andere plek in huis. Essentia geurstokjes staan in een fijne geurolie en verspreiden voor lange tijd een heerlijke, subtiele geur. Wil je liever een intensere geurbeleving, draai ze dan af en toe om.

Elegante designfles

Wasgeluk

De geurstokjes van Essentia zijn gemaakt van duurzame materialen en essentiële olie op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze staan in een elegante glazen designfles die van zichzelf al een vleugje kerstcharme toevoegt aan je interieur. De inhoud is 200 ml voor een langdurige geurbeleving. Ook leuk als cadeau voor vrienden en familie tijdens de feestdagen.

Wasgeluk

Essentia Geurstokjes van Wasgeluk zijn verkrijgbaar via www.wasgeluk.nl. De adviesprijs voor een flesje à 200 ml is € 24,95. De essentiële olie van Essentia is ook los verkrijgbaar. Je kunt deze mengen met Himalayazout voor in bad, voor de ultieme kerstbeleving.

Doe mee & win!

Wasgeluk

Nouveau mag 3 x een pakket weggeven met daarin de Essentia Geurstokjes en de essentiële olie. Vul het formulier in, wie weet kom jij dan straks geurig in decemberstemming!

Winnen
  • Wasgeluk