Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de bloedspannende thriller 'Niet mijn droom'!

Twee gezinnen, één droom. Als hun levens elkaar kruisen is er geen weg meer terug. Dat is het uitgangspunt van de beklemmende thriller 'Niet mijn droom' van Eva Nagelkerke.

Niet mijn droom Eva Nagelkerke

Twee gezinnen, één droom. Als hun levens elkaar kruisen is er geen weg meer terug. Dat is het uitgangspunt van de beklemmende thriller 'Niet mijn droom' van Eva Nagelkerke.

Waar gaat het over?

Kim en Rutger doen waar anderen alleen van dromen: ze gaan met hun dochter Peru een halfjaar zeilen in de Caraïben. Maar het is niet alleen zon, zee en zuidenwind. Het is ook 24/7 niet aan elkaar kunnen ontsnappen en dat zorgt al snel voor spanningen binnen het gezin. Dan slaat tijdens een zwarte nacht op zee het noodlot toe. Vanaf dat moment is ruzie geen optie meer. Ze hebben elkaar nodig. Om te overleven. 

'Niet mijn droom' is uitgegeven door de Crime Compagnie, verschijnt op 16 februari en is verkrijgbaar als paperback en e-boek

Sisterhood

Eva Nagelkerke

Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de 50+ zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke die met een heel keurige uitstraling verrukkelijk duivelse plots kunnen bedenken. Ze schrijven psychologische thrillers vol onderhuidse spanning en levensechte personages. Hun thrillers Stille wateren en De perfecte engel werden echte publiekslievelingen en stonden op de shortlist voor de Hebban Thrillerprijs.

Doe mee & win 'Niet mijn droom'!

Nouveau mag 5 exemplaren ter waarde van € 19,95 van 'Niet mijn droom' weggeven. Vul het formulier in, wie weet sla jij dan straks wel nagelbijtend pagina na pagina om!

Winnen
  • The Crime Compagnie