Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win Amber, het eerste parfum van Otazu én een paar prachtige oorbellen!

Rodrigo Otazu ken je van de statement sieraden waar je meteen vrolijk van wordt. Het label breidt de levensvreugde verder uit met haar eerste parfum: Amber.

Otazu Eau de Parfum Amber Lacrima oorbellen Kristall

Wat een verrukkelijke, dubbele winactie!

Otazu ken je van de statement sieraden waar je meteen vrolijk van wordt. Het label breidt de levensvreugde en het assortiment verder uit met haar eerste parfum: Amber.

Otazu

Dit tijdloze Eau de Parfum Amber is klassiek met een moderne twist en staat garant voor een krachtig statement. Door het samenspel van een fris fruitige opening en een warm kruidige sillage stap je sprankelend de wereld in.

Perfect voor de zomer!

Het is een Oriëntaalse geur met Iris als topnoot, hartnoten als vanille, jasmijn en oranjebloesem en sandelhout en vetiver als basisnoten. Otazu streeft naar 100% sustainable productie, Amber is zo duurzaam mogelijk geproduceerd binnen Europa en bevat geen microplastics. Een flesje kost € 59 euro.

Made with love

Otazu

Wil je er deze zomer extra stijlvol bijlopen, check dan ook even de nieuwe collectie sieraden, allemaal handgemaakt in Europa. We spotten heerlijke zomerse ontwerpen, of je nu op zoek bent naar het betere schatkamergevoel, of subtiel en chic, zoals de Lacrima oorbellen Kristall.  

Win Otazu's parfum én een paar prachtige oorbellen!

Nouveau mag 3 flacons Eau de Parfum Amber ter waarde van € 59 weggeven, met bij elke fles een paar Lacrima crystal oorbellen ter waarde van € 53. Doe mee en vul het formulier in om kans te maken op deze prachtige combinatie!

Winnen
  • Otazu