Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win! 1x de SodaStream ART in de kleur marble t.w.v. €129,00

Doe mee en maak kans!

sodastream

Met de SodaStream ART in drie nieuwe limited edition kleuren maak je bruisende feestdrankjes én haal je een echte eyecatcher in huis. Wij mogen een exemplaar weggeven!

Heerlijke drankjes

Het maken van je eigen bruisende drankjes is makkelijker dan ooit. Cocktails, mocktails, frisdrank of bruiswater, je maakt het in een handomdraai met deze verfijnde machine. Doe het meegeleverde cilinder in het apparaat, plaats de fles met kraanwater en druk op de hendel om van normaal kraanwater jouw favoriete drankje te maken. Je bepaalt zelf hoeveel bubbels of sodamix je toevoegt. Met keuze uit 13 verschillende sodamixen, waaronder Pepsi en Lipton Ice Tea, is er altijd wel een smaak die bij jou past.

De special editions van de ART hebben de vertrouwde makkelijke gebruikswijze om bruiswater(dranken) te maken, alleen nu in die nieuwe designs. In de verfijnde kleur Mandarin Red, het zachte Misty Blue, of in chique Marble, maken deze varianten een statement in elke keuken. Wij mogen de chique Marble kleur weggeven.

Doe mee en maak kans!

Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 16 mei. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Nouveau niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Winnen
  • SodaStream