Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oh la la, je kunt 'Parijs - kleine atlas voor hedonisten' winnen!

'Parijs, de kleine atlas voor hedonisten' is geen reisgids voor in je tas, wel een must-have voor liefhebbers van Parijs en je kunt 'm winnen!

Parijs - Kleine atlas voor hedonisten

'Parijs, de kleine atlas voor hedonisten' is geen reisgids voor in je tas, wel een must-have voor liefhebbers van Parijs die méér uit een volgend bezoek willen halen.

Sophia van den Hoek

Parijs roept veel fantasieën op. Bewonderd in de hele wereld en het toneel van talloze romans en honderden films, moet je de stad aan den lijve ondervinden. Parijs is een constante bron van ontdekking en verwondering, of je ernaar kijkt vanaf de top van de heuvel Montmartre of vanaf het terras van de beroemde bistro's.

De stad laat zich het best begrijpen door de twintig arrondissementen en de drie departementen eromheen te doorkruisen. En dat kan met de prachtige uitgave Parijs - Kleine atlas voor hedonisten.

Lichtstad aan de Seine

Sophia van den Hoek

Laat je verbazen door al het moois wat deze stad te bieden heeft en ontdek plekken die de meeste toeristen vaak mislopen. De auteur Hélène Rocco neemt je mee naar en door ieder arrondissement en de Rotterdamse fotografe Sophia van den Hoek laat je de prachtige natuur, architectuur, musea en winkelpromenades zien. Bezoek de nieuwe 'upcoming' plekken in Parijs naast de klassieke hoogtepunten en maak kennis met nieuwe culturele ondernemers van de miljoenenstad!

Parijs - Kleine atlas voor hedonisten

Sophia van den Hoek

Lees over de meest besproken chefs van het moment. Ontdek Plein Air, de eerste bloemkwekerij in Parijs. Bezoek Maison Chateau Rouge, een mode-en lifestylemerk van autodidactisch ontwerper Youssouf Fofana. Neem plaats in een Parijse bouillon. Woon een voorstelling bij in de Opéra Garnier. Krijg inzicht in de Haussmannarchitectuurstijl.

Drink een kop thee bij de Grande Mosquée van Parijs. Maak een wandeling in het park Buttes-Chaumont. Ga op zoek naar de verschillende architectuurstijlen van Grand Paris. Ontdek de beroemde musea van de Franse hoofdstad. Bezoek de oudste boeddhistische tempel van de stad.Na het lezen (of zelfs alleen maar doorbladeren) van dit boek heb je meteen zin om de stad van de liefde te bezoeken en daar te genieten van de Franse gastronomie!

Sophia van den Hoek

Na het lezen (of zelfs alleen maar doorbladeren) van dit boek heb je meteen zin om de stad van de liefde te bezoeken en daar te genieten van de Franse gastronomie!

  • Kaarten per arrondissement met de belangrijkste bezienswaardigheden;
  • Een overzicht van hoogtepunten om niets te missen: must-sees;
  • Met themawandelingen voorzien van praktische kaarten;
  • Met veel nog unieke en niet door de massa ontdekte plaatsen

Sophia van den Hoek

Parijs - Kleine atlas voor hedonisten door Hélene Rocco met foto's van Sophia van den Hoek is uitgegeven door Mo'Media en verschijnt in mei 2023.

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 exemplaren van Parijs - Kleine atlas voor hedonisten ter waarde van € 34,95 per stuk weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks met dit prachtige boek veel voorpret beleven aan je eerstvolgende bezoek aan de lichtstad!

Winnen
  • Sophia van den Hoek