Je kunt kaartjes voor onderdompel-show Unfold.art winnen!

Door Ella Vermeulen
Unfold.art

Verlies jezelf in etherische, meeslepende en droomachtige omgevingen.

 

Vanaf 6 januari 2023 zal Unfold.art’s nieuwste creatieve samenwerking, SORA, de Gashouder in Amsterdam overnemen. De imposante installatie wordt gemaakt door beeldend kunstenaar Noemi Schipfer en kunstenaar/muzikant Takami Nakamoto, die samen het creatieve collectief Nonotak vormen.

Ze werken met licht- en geluidsinstallaties waarbij ze etherische, meeslepende en droomachtige omgevingen creëren. Deze zijn gebouwd om de kijker te omarmen, maar ook uit te dagen. Het in 2013 opgerichte duo maakt alles in-house van geluid tot visuele aspecten en toonden hun kunsten al van Londen tot Tokyo.

Sora is op drie manieren te beleven:

- Tijdens door Nonotak zelf gegeven liveshows, waar Noemi en Takami vanonder het kunstwerk een performance geven. Als toeschouwer wordt je langs verschillende dimensies meegenomen in deze voorstelling op gezette tijden. Een geheel nieuwe ervaring en manier om als publiek de installatie te ervaren.

 

- de exhibition, zonder begin of eind, is een bijna meditatieve ervaring waar je rustig bij kunt gaan liggen of zitten en tot een diepe ontspanning kunt komen. De muziek is hypnotiserend en de ervaring die de installatie biedt, energiek. Het geheel zorgt vooreindeloze inspiratie voor ervaren en onervaren kunstliefhebbers.

- in samenwerking met Audio Obscura zal er ook een rave op het programma staan waar muziek en visuele kunst samensmelten op een unieke manier. Een mind-blowing ervaring en een nieuwe vorm van self-care waarbij je jezelf even helemaal kunt verliezen en laten meevoeren.

 

Tickets voor Sora by Nonotak via Unfold.art expositie € 19,50, liveshows € 33,50

Doe mee & win!

Nouveau mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor de exhibition. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan wel gratis deze droomervaring beleven!