Win de FOREO Bear Mini + UFO Mini 2 set ter waarde van € 299!

Zoek je nog een fabulous cadeau voor de feestdagen, lees dan dit!

Door Ella Vermeulen
winactie foreo

Wat is er nu een leuker cadeau om te geven (of op je verlanglijstje te zetten) dan een giftset waar je glowy en knetterknap van wordt?

foreo
© foreo

Het Zweedse beauty-tech merk FOREO heeft een cadeaugids samengesteld met de meest gewilde cadeausets voor deze kerst, die zorgen voor een stralende huid tijdens de feestdagen. De cadeausets van dit jaar bestaan uit verschillende populaire beauty tech apparaten van het merk, tegen gereduceerde prijzen. FOREO's ultieme lijst met kerst cadeau-ideeën zorgt voor heel veel inspiratie!

 

LUNA mini 3 + UFO mini 2 Set 

Deze set bevat een selectie hoogwaardige FOREO huidverzorgingsproducten voor een reiniging in de poriën en een diepe infusie van voedende, actieve ingrediënten. De ultra-hygiënische siliconen, dubbelzijdige borstel van de LUNA mini 3 is geschikt voor alle huidtypes en het is klinisch bewezen dat hij 99.5% van de onzuiverheden verwijdert in slechts één minuut, met een optie voor een Glow Boost Mode van 30 seconden.

Foreo
© Foreo

Van UFO mini 2 is klinisch bewezen dat het het vochtgehalte van de huid met 126% verhoogt in slechts 90 seconden. Daarnaast vermindert het rimpels aanzienlijk in slechts zeven dagen. De set bevat ook de Micro-Foam Cleanser om onzuiverheden uit de poriën te verwijderen. Dit ultieme kerstcadeau set zal de doffe huid weer doen stralen: prijs: € 249

 

BEAR mini + UFO mini 2 Set

FOREO's BEAR zorgt voor een mini facelift, doordat de spieren van het gezicht en de hals worden getraind. De BEAR is 's werelds eerste FDA-goedgekeurde medische microstroom apparaat met Anti-Shock System, waarvan klinisch is bewezen dat het diepe rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk verbetert. Daarnaast verbetert het de stevigheid en elasticiteit van de huid in slechts één week.

Foreo
© Foreo

Het slimme maskerapparaat van FOREO, UFO mini 2, beschikt over technologieën die de activering van het Hyper-Infusion effect mogelijk maken. Hierdoor worden de actieve ingrediënten dieper in de huid geduwd voor de beste resultaten. In combinatie met een oplichtende Glow Addict UFO Activated Mask essence, zal de UFO mini 2 direct die gezonde natuurlijke glans en blijvende tijdloze uitstraling herstellen: prijs € 299

 

LUNA 4 Go

FOREO’s LUNA 4 Go is het kleine zusje van de LUNA 4, die perfect is om overal mee naar toe te nemen voor een stralende en schone huid. Ideaal; want het is klinisch bewezen dat de LUNA 4 Go 99% van vuil, olie en make-up resten verwijdert tijdens een reinigingsroutine van slechts 1 minuut.

Foreo
© Foreo

Naast reinigen biedt dit kleine apparaatje ook een massage aan. Ook heeft de LUNA 4 Go maar 1,5 uur laad tijd nodig om vervolgens 300x gebruikt te worden: prijs: € 129, in diverse kleuren.

Kijk voor meer informatie op FOREO! In België zijn de producten te koop op Inno.be

Doe mee en win!

Foreo
© Foreo

Nouveau mag een BEAR mini + UFO mini 2 Set er waarde van € 299 weggeven! Vul het formulier in, wie weet krijg jij dan wel deze set voor een strakkere huid en meer glow!