Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Doe mee & win het boek Derde Kerstdag van Claudia de Breij!

Je zal maar lid zijn van een 'extended family' en eindeloos op bezoek moeten: win het boek Derde Kerstdag van Claudia de Breij!

Claudia de Breij

In de klassieke kerstfilm It’s a wonderful life wenst hoofdpersoon George Bailey dat hij nooit was geboren (‘I wish I’d never been born!’) en in Home Alone hoopt Kevin dat zijn familie zal verdwijnen (‘I wish my family would disappear!’).

Derde Kerstdag

In Derde Kerstdag wenst pubermeisje Marte dat ze tenminste één kerstdag alleen in haar joggingbroek met haar telefoon en een bakje patat op de bank kan hangen. Omdat haar ouders zijn gescheiden is ze opeens onderdeel geworden van een enorme extended family. Met kerst betekent dat twee volle dagen ‘de traditie’ vieren met mensen waar ze tegen haar zin mee zit opgescheept. Reikhalzend kijkt ze uit naar de derde kerstdag, die helemaal van haar alleen zal zijn. Maar die dag loopt alles anders dan ze had gedacht…

Hans Peter van Velthoven

Claudia de Breij (1975) is geboren om Kerstmis te vieren. Daarnaast maakt ze theater en zingt en schrijft ze. Ze publiceerde de bestsellers Neem een geit, Amalia, en meest recent Vasistas, won de Poelifinario en verzorgde tot nu toe drie keer de Oudejaarsconference.

Amée de Jongh (1988) is animator, stripauteur en illustrator van kinderboeken. Ze publiceerde onder andere de gelauwerde en vertaalde graphic novel Dagen van zand en Zestig lentes. In 2024 verschijnt de graphic novel naar de roman Lord of the Flies. In 2022 ontving ze voor haar werk de Stripschapprijs.

Derde Kerstdag van Claudia de Breij bestel je hier!

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 exemplaren van Derde Kerstdag door Claudia de Breij weggeven. Vul het formulier in, veel succes!

Winnen
  • Thomas Rap