Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Doe mee & win de Beauty Sleep Power Peel van Alpha-H!

Doe mee & win de troepvrije Beauty Sleep Power Peel van Alpha-H, salonresultaat voor thuis!

alpha-h Beauty Sleep Power Peel

Alpha-H is ruim 25 jaar geleden opgericht door Michelle Doherty. Zij leed jarenlang onder een ernstige vorm van acne, die na haar jeugd niet verdween.

Na een lange zoektocht kwam zij rond haar 30e per toeval in aanraking met een productformule die glycolzuur bevatte. Het product was nog in een testfase en testpersonen vinden was lastig: zelfs dermatologen waren in die tijd nog huiverig voor glycolzuur.

Alpha-H

Desondanks durfde Michelle het aan. Zelf zei ze daarover: "By that time I was so desperate, I was willing to try anything."

Alpha-H

En inderdaad: Michelle’s huid knapte voor het eerst in al die jaren zienderogen op. Overtuigd van de werking van (fruit)zuren kocht ze de productformule (het huidige Liquid Gold) en begon zij haar eigen productlijn te ontwikkelen: Alpha-H was geboren. Sindsdien is Alpha-H uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van fruitzuren; oftewel 'The Acid Authority'.

De Beauty Sleep Power Peel

Alpha-H

Een van de topproducten van Alpha-H is de Beauty Sleep Power Peel: salon resultaat in een product voor thuisgebruik. Beauty Sleep Power Peel werkt 's nachts op professioneel niveau aan huidverbetering en anti-aging. Glycolzuur (10%) en retinol (0.5%) geven je huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen fijne lijntjes en pigmentvlekken, verslapping, grove poriën en (acne)littekens vervagen.

Alpha-H

De Beauty Sleep Power Peel is, net als alle andere fijne producten, verkrijgbaar op Alpha-H.

Doe mee & win!

Alpha-H

Nouveau mag 3 x de Beauty Sleep Power Peel van Alpha-H ter waarde van € 84,95 weggeven. Vul het formulier in, veel succes!

Winnen
  • Alpha-H