Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Doe mee en win het Time Miracle Botanical Retinol Serum van Mádara!

In tegenstelling tot synthetische retinol is de natuurlijke versie wel geschikt voor all huidtypes: doe mee en win het Time Miracle Botanical Retinol Serum van Mádara!

Mádara Time Miracle Botanic Retinol Serum

Niet de lasten, wel de lusten.

Retinol staat bekend als het meest effectieve anti-aging ingrediënt. Het is licht exfoliërend waardoor je huid een mooie glow krijgt. Retinol vermindert acne, pigmentvlekjes en onzuiverheden. Herstelt huidbeschadiging door bijvoorbeeld de zon. En stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en cel vernieuwing.

Botanical Retinol

Retinol is daarom populair in skincare, maar wordt niet door iedereen verdragen en is synthetisch. Mádara's nieuwe Botanical Retinol serum (99% natuurlijk en Cosmos/Ecocert organic gecertificeerd) is gebaseerd op een botanisch retinol complex dat de regeneratieve krachten van retinol evenaart, zónder synthetische stoffen en negatieve bijwerkingen. 

Mádara

Naast het plantaardige retinol complex is ook berkensap een belangrijk en interessant ingrediënt in Time Miracle. Mádara gebruikt het als dragend ingrediënt (in plaats van het water). Berkensap versnelt de celdeling van de huid met 25%. Helende eigenschappen van het sap en een unieke mix van aminozuren en antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen en gaan tekenen van huidveroudering tegen. 

Even op een rij

  • Dermatologisch bewegen effectiviteit
  • Verzacht fijne lijntjes en rimpels
  • Verheldert de teint door donkere vlekjes te vervagen
  • 99% van natuurlijke oorsprong, 83% biologisch
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Kan in tegenstelling tot traditioneel retinol zowel 's ochtends als 's avonds worden gebruikt.

Het Mádara Time Miracle Botanic Retinol Serum is hier verkrijgbaar.

Doe mee & win!

madara

Nouveau mag 5 x het Mádara Time Miracle Botanic Retinol Serum ter waarde van € 39,95 weggeven. Vul het formulier in, veel succes!

Winnen
  • Mádara