Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Doe mee en win het beroemde Revitalash Serum én de Micellar Lash Wash!

Het is misschien wel de beroemdste wimperbooster ter wereld: doe mee en win het Revitalash Serum én de Micellar Lash Wash!

Revitalash Serum

Er zijn van die beautyklassiekers die ware cultstatus hebben gekregen en het Revitalash Advanced Wimperserum is er eentje van. Heel Hollywood loopt er mee weg en dat heeft een reden: het werkt namelijk echt om een mooiere oogopslag te krijgen.

Zó werkt het serum

Revitalash Serum

Dit wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde serum zit vol verzorgende, natuurlijke ingrediënten. Deze helpen je wimpers te beschermen tegen broosheid en kunnen de flexibiliteit, hydratatie en glans verbeteren.

Revitalash

Na slechts een paar weken ogen je wimpers gezonder en voller en ja, daar is onderzoek naar gedaan: 

• 98% van de deelnemers meldt een verbeterd uiterlijk van de wimpers

• 98% meldde gezonder ogende wimpers

• 98% meldde sterkere wimpers

Enquêteresultaten van een onafhankelijk consumentenonderzoek van 6 weken onder 63 deelnemers.

Reinigen met de Lash Wash

Revitalash

Om je wimpers te beschermen zodat het serum zijn werk goed kan doen, gebruik je de Revitalash Micellar Lash Wash om onzuiverheden als vuil, olie en make-up resten te verwijderen zonder de huid uit te drogen. Dit zachte, maar effectieve micellaire water reinigt, kalmeert en hydrateert wimpers en wenkbrauwen. 

Je vindt alle producten op Revitalash Cosmetics. 

Doe mee & win!

Revitalash

Nouveau mag 3 x het Revitalash wimperserum en het Micellar water Lash Wash weggeven. Elke set heeft een waarde van € 128,50. Doe mee, wie weet kijk jij dan straks wel verrukt in de spiegel naar je wimpers.

Winnen
  • Revitalash