Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DAG 25 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

DAG 25 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

Win een Harman Kardon Citation ONE t.w.v. € 199,00 om meer volume aan je interieur te geven!

We gaan gewoon nog even door met onze feestelijke weggeefactie en deze prijs is er eentje waar we op de redactie watertandend naar staan te kijken, alleen al om het prachtige design: een iconische Harman Kardon speaker. 

Geluidssystemen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze levensstijl. Naast het geluid en de kwaliteit, wordt de keuze ook voor een groot deel gebaseerd op het uiterlijk van de speakers. De Citation-serie van Harman Kardon kenmerkt zich door de Scandinavische stijl en brengt in sound en in design een warme sfeer in huis. Deze speaker is een echte eye catcher die je niet meer in de hoek van de kamer hoeft te zetten. 

De vuilafstotende en vlamvertragende stof van de Citation-serie is speciaal voor Harman Kardon ontworpen door Kvadrat, Europa’s meest toonaangevende producent van design textiel. De mix van verschillende tinten in de gemengde wollen stof geeft het ontwerp een natuurlijk gevoel.

De Citation ONE is eenvoudig in gebruik en geeft dankzij de Google Assistent antwoord op al je vragen. De Citation ONE biedt ook de mogelijkheid om Citation-luidsprekers toe te voegen - via je smartphone verschillende muziek streamen in elke kamer van het huis is nog nooit zo makkelijk geweest. Met Apple AirPlay 2-ondersteuning kun je nu ook draadloos muziek streamen vanaf een iOS-apparaat, Apple TV, HomePod of door het gewoonweg Siri te vragen.

De speaker is door de redactie van Nouveau getest en wij zijn fan: met deze beauty maak je een stijlvol geluidsstatement. 

WIN DE Harman Kardon CITATION ONE in GREY! Deze actie is gesloten!