Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DAG 22 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

DAG 22 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

Win deze fantastische Eve tas ter waarde van 250 euro! 

De droom van elke vrouw: een leuke tas waar lekker veel in kan. Maak kennis met de Eve shopper van Guess. De Eve behoort tot een collectie met kenmerkende details, iconische letters, metallic leer en gepolijste hardware, waardoor een luxe uitstraling ontstaat. De tas is een verleidelijke tote in ultrazacht korrelig leer, versierd met glanzende metalen studs. En een prachtcadeau voor Derde Kerstdag! Over Guess

In 1981 openen de gebroeders Marciano een kleine jeansfirma in Californië. Doordat ze hun jeugd doorbrengen in Zuid-Frankrijk en worden aangetrokken door het westen van Amerika, gaan ze Amerikaanse stoffen combineren met de Europese stijl. Op dat moment zijn spijkerbroeken nog geen modeproduct. Maar de vasthoudendheid van de broers Marciano maakt van de jeans echter een gewild object en een trendy en sensueel kledingstuk. Meer dan vijfentwintig jaar later worden de kleren, schoenen en accessoires van Guess over de hele wereld gedragen.Doe mee & win!

Nouveau mag deze tas van leer t.w.v. € 250,00 weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de gelukkige. Deze actie is gesloten!