Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DAG 19 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

DAG 19 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

Om op een dag als vandaag naar uit te kijken: een heerlijk anti-stress pakket van Kneipp! 

Loopt je hoofd ook om met alles wat er nog moet worden gedaan? Ga zitten, haal diep adem en doe mee aan de winactie van vandaag, voor verrukkelijke verwennerij voor in de badkamer. Hoe dat zit? Je zet stress om in positieve energie met Kneipp Goodbye Stress. Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een kerstdiner maken of een tour de famille moeten afwerken. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren, maar soms vraag je zoveel van jezelf dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft.

Met de jarenlange kennis van Kneipp op het gebied van ontspanning en stresstransformatie wil het verzorgingslabel je graag vanuit een holistische visie (een totaalaanpak, zeg maar) inspireren met tips om stress te bestrijden en te voorkomen. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij: het wordt jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract zet je stress vanzelf om in positieve energie.

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie bestaat uit: een badolie, douchegel, douche-foam, geurkaars en thee.Effectieve verfrissing

Etherische olie geeft net als cafeïne een energieboost, maar geeft je daarna niet de dip die je met koffie en energiedrankjes ervaart. Etherische oliën hebben verschillende eigenschappen, sommige oliën verhogen het energieniveau, andere oliën verbeteren de concentratie of werken opbeurend. Voor de Goodbye Stress producten selecteerde en combineerde Kneipp de meest effectieve oliën voor een optimaal opwekkend effect. Hello positive energy!Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.

Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.Kneipp Goodbye Stress producten:

  • Badolie Goodbye Stress € 9,99/100 ml
  • Douche Goodbye Stress € 6,99/250 ml
  • Douche foam Goodbye Stress € 8,49/200 ml
  • Geurkaars Goodbye Stress € 7,99/145 gr.
  • Thee Goodbye Stress € 4,99/15 zakjes

Voor meer informatie: Kneipp

Doe mee en win!

Nouveau mag 3 heerlijke pakketten weggeven t.w.v. € 38,45. Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij geheel ontstresst het nieuwe jaar in! Deze actie is gesloten!