Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DAG 11 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

DAG 11 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

Win de Heated Razor van Gillette à 200 euro voor de man in je leven! 

Natuurlijk vergeten we in deze heerlijke winmarathon de liefste niet. Droomt je man van een scheerbeurt met een warme handdoek zoals bij de barbier? Dan is de Heated Razor van Gillette een geweldig cadeau voor hem.

De Heated Razor is 's werelds eerste verwarmde scheermes dat mannen thuis de sensatie en het resultaat van een scheerbeurt bij de barbier biedt. Dit pure hot-tech scheersysteem is ontworpen door GilletteLabs, de gloednieuwe high-end divisie van Gillette. De Heated Razor is al een groot succes in de Verenigde Staten en werd beloond met de Men’s Health Grooming Awards 2019, een vermelding in de TIME’s Best Inventions 2019 en het winnen van de Best of CES 2019 Awards.Er zijn maar weinig dingen die mannen lekkerder vinden dan een scheerbeurt die aanvoelt alsof de barbier de huid heeft voorbereid met een lekkere warme handdoek. En dat is precies wat de Heated Razor ook doet! De geïntegreerde en in intensiteit verstelbare verwarmingsstrook van de high-tech Heated Razor springt met één druk op de knop en in minder dan één seconde aan, en verdeelt de gelijkmatige en rustgevende warmte over de huid. Dit zorgt in combinatie met de supernauwkeurige Gillette FlexDisc-technologie voor een heerlijk warme en sensationeel comfortabele scheerervaring.

"Onderzoek heeft aangetoond dat mannen het gevoel van scheren met een warme handdoek buitengewoon aangenaam vinden."

De kracht van warmte

Het is in tegenstelling met wat vaak wordt gedacht, maar warmte opent niet de poriën. Warmte helpt het gezicht grondig te reinigen en zo onzuiverheden uit de huid te verwijderen. De warmte vermindert scheerirritatie aanzienlijk, doordat ingegroeide haren naar de oppervlakte van de huid worden gehaald. En cruciaal voor een soepele scheerbeurt: warmte verzacht de haren. Dit verzachten van de haren minimaliseert het traditioneel trekkerige en branderige gevoel na een scheerbeurt. Vandaar dat iedere Nederlandse man na de introductie van de Heated Razor op 16 december droomt van een WARME Christmas. Om de dag na Kerst te kunnen beginnen met de modernste manier van ouderwets scheren: thuis de sensatie en het resultaat van een scheerbeurt bij de barbier.  • Geavanceerde 5-mesjes technologie | GilletteLabs Heated Razor maakt gebruik van de fijnste en meest geavanceerde Gillette-mesjes voor een ongeëvenaard nauwkeurig en comfortabel scheerresultaat.
  • Flexdisc-technologie | Dankzij de FlexDisc-technologie volgt de GilletteLabs Heated Razor naadloos de contouren van het gezicht, om bij iedere scheerbeweging maximaal en constant contact te garanderen met de aangename warmte van de verwarmingsstrook.
  • Comfortabele grip | Het met oog voor esthetiek en comfort ontworpen Heated Razor handvat is vervaardigd van hoogwaardig zink-aluminium. Het geavanceerde design ligt comfortabel in de hand en biedt een verbeterde grip.
  • Draadloos en magnetisch docking station | De GilletteLabs Heated Razor is ontworpen om de man maximaal te ontzorgen, met een draadloze oplader en magnetisch docking station. De lithium-ion-batterij is - afhankelijk van het gebruik - na één oplaadbeurt goed voor circa zes scheerbeurten.
  • Roestvrijstalen verwarmingsstrook | Het hart van de GilletteLabs Heated Razor is de geïntegreerde, roestvrijstalen verwarmingsstrook. Met één druk op de knop en in minder dan één seconde springt de verwarmingsstrook aan en verdeelt het een gelijkmatige en rustgevende warmte over de huid.
  • Volledig waterdicht | De GilletteLabs Heated Razor is volledig waterdicht en kan zowel boven de wastafel als onder de douche worden gebruikt.
  • Verstelbare temperatuur | Voor optimaal comfort kan de intensiteit van de warmte naar de eigen voorkeur worden ingesteld op twee verschillende warmteniveaus: 43° C of 50° C.
  • Automatische bescherming tegen oververhitting | Vier geïntegreerde en smart warmtesensoren zorgen voor een constante temperatuur bij elke strook en voorkomen oververhitting.

Doe mee & win! 

Nouveau mag de Heated Razor weggeven t.w.v. €199,99. Vul onderstaand formulier in en wie weet kan jij je man of vriend blij maken. Deze actie is gesloten!