Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat dacht je van een wijn- en spijswandeling?

Ideetje voor een leuke zondag! Het is een populair concept, gezien het feit dat al zeker 120.000 lekkerbekken geboekt hebben: een wandeling waarbij je onderweg zes culinaire tussenstops hebt voor een lekker gerechtje met daarbij een passende wijn of ander drankje. Drink je geen alcohol, dan kun j...

Wat dacht je van een wijn- en spijswandeling?

Ideetje voor een leuke zondag!

Het is een populair concept, gezien het feit dat al zeker 120.000 lekkerbekken geboekt hebben: een wandeling waarbij je onderweg zes culinaire tussenstops hebt voor een lekker gerechtje met daarbij een passende wijn of ander drankje. Drink je geen alcohol, dan kun je dat vooraf aangeven.  

De wijn-spijswandelingen zijn vrijwel altijd op zondag tussen 12:00 en 17:00. Je loopt met je eigen gezelschap en in je eigen tempo. Zo ontdekt je leuke nieuwe restaurants en zie je  meteen wat van de stad.

Sympathiek is dat de wandelingen echt overal in het land (en soms ook in Vlaanderen) worden georganiseerd, van Hoorn tot Gent en van Sneek tot Mechelen. Er is er altijd wel eentje in de buurt te vinden en anders kun je zo'n wandeling altijd nog combineren met een weekendje weg om eens een andere stad te verkennen.

Kijk voor de agenda op Wijn Spijs Wandeling

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in