Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wandel je mee in de bloesemmaand?

Nooit is de Betuwe mooier dan in de lente! De bloesemtijd is altijd een beeldschone periode die staat voor lente en de opbloeiende natuur.  Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, die traditiegetrouw in april een wandeltocht door de Betuwe organiseert, heeft de maand april uitgeroepen tot Bl...

Wandel je mee in de bloesemmaand?

Nooit is de Betuwe mooier dan in de lente!

De bloesemtijd is altijd een beeldschone periode die staat voor lente en de opbloeiende natuur.  Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, die traditiegetrouw in april een wandeltocht door de Betuwe organiseert, heeft de maand april uitgeroepen tot Bloesemmaand. Betere spreiding, minder drukte, goed plan.

In de Betuwe zijn zes routes uitgezet, variërend van vijf tot veertig kilometer, die over grotendeels dezelfde paden als de 'normale' tocht gaat. Die wandelingen kun je naar wens lopen.

Wandelaars kunnen vanaf 26 maart de routes als PDF downloaden en als GPX coördinaten vinden op Rode Kruis Bloesemtocht. Daarnaast zijn er gratis  wandelkaarten verkrijgbaar op de stations van onder andere Geldermalsen en Beesd. Wil je een aandenken, dan kun je de herinneringspin bestellen, waarmee het Rode Kruis wordt gesteund.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in