Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Twee dagen wandelen: 'Waar gaan we slapen?'

Handig boek voor de lange-afstand-wandelaar. De een wandelt een uurtje, de ander slaat er een dagdeel aan stuk en dan heb je ook nog de doorstappers die meerdere dagen onderweg zijn en zich helemaal onderdompelen in de ervaring. Zij maken vaak gebruik van de 23 Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW), oo...

Twee dagen wandelen: 'Waar gaan we slapen?'

Handig boek voor de lange-afstand-wandelaar.

De een wandelt een uurtje, de ander slaat er een dagdeel aan stuk en dan heb je ook nog de doorstappers die meerdere dagen onderweg zijn en zich helemaal onderdompelen in de ervaring.

Zij maken vaak gebruik van de 23 Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW), ook wel bekend als het summum van het wandelnetwerk in Nederland. Denk aan het Pieterpad of het Trekvogelpad. Zo'n pad loopt vaak door de natuur, maar ook door grote steden.

Wat fijn is op zo'n lange-afstandswandeling is een plek om bij te komen en lekker te slapen, zodat je de volgende ochtend verkwikt verder kunt.

Adressen hiervoor vind je in De paden op (€ 24) van Lydia Michiels van Kessenich, die 23 wandelweekenden met suggesties voor B&B's en hotels samenstelde. Het is een heel handig boek voor als je nog niet (zoveel) ervaring hebt met meerdaags wandelen: twee dagen is te overzien en omdat je zo'n eind loopt heb je toch het gevoel even helemaal weg te zijn.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in