Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nazomeren in Nederland: 7 x heerlijk wandelen of fietsen

Nog even genieten van het mooie weer!  Zin om de komende weken op pad te gaan? Deze nazomerwandelingen en fietstochten zijn prachtig! Fietsen: de Betuweroute Wie nu de Betuweroute fietst, ziet blozende appels, maar ook bijna rijpe druiven in de wijngaard van Erichem. Je komt langs kastelen, dijkh...

Nazomeren in Nederland: 7 x heerlijk wandelen of fietsen

Nog even genieten van het mooie weer! 

Zin om de komende weken op pad te gaan? Deze nazomerwandelingen en fietstochten zijn prachtig!

Fietsen: de Betuweroute

Wie nu de Betuweroute fietst, ziet blozende appels, maar ook bijna rijpe druiven in de wijngaard van Erichem. Je komt langs kastelen, dijkhuisjes en rivieren, die er nu door het lage water heel anders uitzien dan normaal. Bijtanken doe je in stadjes als Buren en Culemborg.

De Betuweroute: 49 km

Voor wie liever wandelt langs boomgaarden: Parels langs de Linge is 12 km.

Wandelen: Twents bosfruit

Beeldschoon coulissenlandschap, beetje glooiend en rustig: je wandelt er langs gastvrije bessenkwekerijen & fruitboerderijen, goed voor onder meer appels & aardbeien, bessen & bramen en peren & pruimen

Fruitig Twente: 17 km

Wandelen: Oldenaller

Een van de mooiste klompenpaden loop langs boerderijen, beekjes, waterpoelen, bossen en weiden, veelal over onverharde paden.  

Oldenaller: 8 km

Landgoed Lichtenbeek

Op woensdag 28 september 2022 kun je tussen 14:00 en 16:30 met de boswachter wandelen over landgoed Lichtenbeek, een oud en kleinschalig landgoed met veel zichtbare kenmerken uit het verleden. De boswachter zal tijdens de wandeling vertellen over de oorlogshandelingen in september 1944, die op en nabij Lichtenbeek hebben plaatsgevonden.

Landgoed Lichtenbeek

Fietsen: Geul & Gulp

Heuvelachtig, kasteeltjes, wijngaarden, hopvelden – Zuid-Limburg blijf het land van het goede leven. Elk jaar wordt op de tweede zondag van september het Gulperner Hopfeest gevierd. Twee weken later vindt in het nabijgelegen dorpje Wahlwiller dan nog een wijnfeest plaats. 

De Geul en Gulproute: 48 km

Beautiful Bergen

Je loopt door de duinen tussen Bergen en Bergen aan Zee door bos, heide, duinmeertjes, hoge duintoppen en natuurlijk strand en zee. De bloeiende heide maakt 'm extra mooi.

Beautiful Bergen: 18 km

Wandelen: Rijk van Nijmegen

Door het binnenste buitenland, zo heet deze wandeling. Heuvels met bos, heide en… wijngaarden. Begin deze eeuw begonnen maar liefst zes boeren hier op de zuidelijke hellingen met het planten van wijnstokken. Resultaat: een wijndorp, waar je langs wijngaarden kunt wandelen (of fietsen). Hoogtepuntje qua uitzicht: de Mookerheide.

Rijk van Nijmegen: 11 km

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in