Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lifestylewandelen in Twente: drie routes, één lekker hotel

Een perfect herfstuitje naar het oosten. Oké, de combinatie lente in Twente is beroemder. Maar herfst in Twente is óók helemaal fijn. Want rustig, mooie herfstkleuren en volop leuke wandelroutes die voldoen aan het credo van onze (eveneens uit het oosten afkomstige) hoofdredacteur. Lifestylewande...

Lifestylewandelen in Twente: drie routes, één lekker hotel

Een perfect herfstuitje naar het oosten.

Oké, de combinatie lente in Twente is beroemder. Maar herfst in Twente is óók helemaal fijn. Want rustig, mooie herfstkleuren en volop leuke wandelroutes die voldoen aan het credo van onze (eveneens uit het oosten afkomstige) hoofdredacteur. Lifestylewandelen. Wandelen, maar dan wel met wat luxe voor jezelf. Ze schreef er zelfs een boek over.

Daarvoor moet je ons inziens in het prachtige Delden zijn, een prachtig pittoresk plaatsje van waaruit je de mooiste Twentse routes binnen handbereik hebt, eentje zelfs vanuit de voordeur van het hotel. Dat dit jaar 250 jaar bestaat en daarom ook nog eens allerlei fijne arrangementen heeft, waaronder deze culinaire JRE-special. Dit wil je.

Het hotel: Carelshaven

Gelegen aan de rand van oud Delden, vlakbij het prachtige landgoed Twickel (tevens de locatie van de eerste wandelroute) en met een culinair topteam in de keuken. De Twentse gastvrijheid spat ervan af, voor fiets- en wandelroutes wordt gezorgd en 's avonds schuif je aan voor een heerlijk (welverdiend) diner.