Je kunt nu 52 dagen wandelen langs het water!

wandelen water vrouw hond
© Getty Images

'Denkend aan Holland. zie ik breede rivieren. traag door oneindig laagland gaan.'

Nederland is rijk aan water én prachtige dorpen en steden. Ellie Brik – die al tien wandelbestsellers schreef – neemt je dit keer mee op haar wandelingen langs bijzondere monumenten, musea, koffietentjes en restaurants, altijd in de buurt van het water.

52 dagen

Met 52 dagen wandelen langs het water kun je elke week op pad in eigen land of kies voor een van de vier routes net over de grens met België. En plak er gerust een dagje aan vast, want bij elke wandeling zit een tip voor een overheerlijke slaapplek.

Over Ellie

Ellie Brik
© 52 dagen wandelen langs het water

Dat Ellie Brik (78) ‘nooit meer een saaie zondag’ wil beleven, is wel duidelijk. Na het schrijven van meer dan tien zeer succesvolle boeken onder dit motto (meer dan 100.000 exemplaren verkocht), is dit het laatste deel…

…een boek bomvol inspirerende wandelingen langs de grote en kleine, lange en korte en bekende en minder bekende Nederlandse wateren.

Ellie Brik heeft twee dochters en is oma van vijf kleinkinderen. Sinds 2000 schrijft zij reisgidsen en artikelen voor diverse tijdschriften. 

In 2013 won zij de tweede prijs bij een schoonheidswedstrijd voor vrouwen boven de 50 in de Telegraaf, waardoor zij op latere leeftijd een tweede carrière begon als 'grey hair model'.

52 dagen wandelen langs het water biedt:

  • Uitgeschreven wandelroutes en duidelijke wandelkaarten. Bij elke wandeling staat hoe je er met de auto en het ov kunt komen.
  • Met fijne adressen op de route voor lunch en shoppen.
  • Elke wandeling heeft als afsluiter een leuke tip om te overnachten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in