Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er zijn nog plekken voor de Vierdaagse van 2022!

En dat is echt heel uniek. Hou je van (stevig) wandelen, dan kun je je nog inschrijven voor de Nijmeegse Vierdaagse, die van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli 2022 wordt gehouden. Dat is bijzonder, want er zijn al jaren meer aanmeldingen dan plaatsen, zodat er geloot moet worden. Waarom er di...

Er zijn nog plekken voor de Vierdaagse van 2022!

En dat is echt heel uniek.

Hou je van (stevig) wandelen, dan kun je je nog inschrijven voor de Nijmeegse Vierdaagse, die van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli 2022 wordt gehouden. Dat is bijzonder, want er zijn al jaren meer aanmeldingen dan plaatsen, zodat er geloot moet worden.

Waarom er dit jaar nog plek is, is niet helemaal duidelijk. Misschien dat het heilig vuur wat is weggezakt na twee keer gedwongen overslaan door de pandemie. Misschien dat wandellaars nog wat huiverig zijn voor massale evenementen. En misschien zijn mensen op dit moment met hun hoofd bij andere dingen (energierekening, Oekraïne, vluchtelingen, et cetera) dan bij een sportief volksfeest.

De inschrijftermijn is inmiddels afgelopen, maar vandaag is een na-inschrijving geopend die stopt als het maximale aantal van 49.000 deelnemers is bereikt. Dus mocht je nog willen, grijp je kans. Zelfs als je niet heel geoefend bent, kun je in drie maanden aardig wat wandelconditie opbouwen om de afstand van je keuze uit te lopen.    

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in