Een ideale kerstwandeling mét lunch

Een ideale kerstwandeling mét lunch

Daar houden we van, wandelen mét beloning.

Onze hoofdredacteur Claudia Straatmans heeft het tot een kunst verheven: lifestylewandelen. Een stevige wandeling met aan het einde (of tussendoor) een fijne verwennerijbeloning. Ze schreef er zelfs een heel boek over.

En tja, als je dat eenmaal in je hoofd hebt, ga je steeds vaker op zoek naar een wandelroute plus. Een wandelroute plus een fijn hotel bijvoorbeeld. Of een wandelroute met een fijne hotspot om iets te eten.

Ideaal dus dat er een nieuwe parel bij is gekomen op dat gebied, net op tijd voor de kerstvakantie. In het prachtige Bergen opent Landgoed Het Hof, normaal een vergaderlocatie, nu namelijk ook de deuren voor koffie, lunch en borrel.

Het landgoed ligt middenin een van de mooiste wandelgebieden van Bergen. Als je daar wel eens vaker een (strand)wandeling maakt, ben je er vast wel eens tegenaan gelopen. Op het landgoed zelf is het ook prachtig wandelen, bijvoorbeeld door de biologische Hoftuin. Het statige pand zelf is monumentaal (uit 1643!) en ligt in een oase van groen.

Een ideale kerstwandeling mét lunch

En nu kun je er dus eindelijk stoppen, tenminste: op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Om aan te schuiven bij het knetterende haardvuur, of op een lekker plekje met uitzicht op het bos. Op het menu alles van broodjes tot borrels en warme drankjes.

Wij kunnen ons vervelendere wandelingen voorstellen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in