Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Boek: de mooiste landgoedwandelingen van Nederland

Hier wil je naartoe dit voorjaar. Natuurtijdschrift Roots weet het zeker: deze zestien wandelroutes over en langs de mooiste landgoederen van Nederland mag je niet missen. En zo'n lijstje komt op een mooi moment, want het voorjaar dient zich aan en meer dan ooit zijn mensen aan het wandelen gesla...

Boek: de mooiste landgoedwandelingen van Nederland

Hier wil je naartoe dit voorjaar.

Natuurtijdschrift Roots weet het zeker: deze zestien wandelroutes over en langs de mooiste landgoederen van Nederland mag je niet missen.

En zo'n lijstje komt op een mooi moment, want het voorjaar dient zich aan en meer dan ooit zijn mensen aan het wandelen geslagen in pandemietijden.

Open huis

Veel van de Nederlandse landgoederen zijn gewoon open voor wandelaars, en wandelen en tegelijk iets te kijken hebben is natuurlijk wel zo prettig.

Het Groningse landgoed Fraeylemaborg staat sowieso op de lijst, net als Oud-Groevenbeek op de Veluwe. Voor de rest zul je het nieuwste boek van Roots moeten aanschaffen, maar dat lijkt ons een bijzonder goede uitgave in deze tijden.

De mooiste landgoedwandelingen van Nederland verschijnt op 25 maart en is nu al te pre-orderen. Terwijl we wachten op ons exemplaar verlekkeren we ons alvast aan wat foto's.