Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Boek: 52 interessante wandelingen door de hoofdstad

Lekker aan de wandel in Amsterdam en nog iets opsteken ook. Met dit boek kun je je uitleven.

Elke week Amsterdam door!

Nieuw in de schappen en helemaal leuk voor wie graag wandelt, van een stukje geschiedenis houdt en regelmatig in de hoofdstad is. Elke week Amsterdam door! Van Gijs (Stork) en Floor (Van Spaendonck). Die dit al jarenlang deden voor Het Parool en nu een bundel gemaakt hebben.

Een perfecte aanschaf voor iedereen die houdt van cultuur, architectuur, kunst en weetjes over Amsterdam. Voor de nieuwsgierige wandelaar, die regelmatig een nieuwe route zoekt. In het boek staan er maar liefst 52, elk zo’n vijf kilometer kriskras door de stad.

Uitgeverij Fjord

Je loopt langs monumenten, kunstwerken, cafés, parken en tuinen en kunt elke keer een nieuw thema uitkiezen. Sterke vrouwen, wonen op de Wallen, kunst in de Jordaan, Pride, Keti Koti… en er staan ook nog een paar wandelingen buiten de stad in, voor de variatie.

Floor van Spaendonck is Amsterdam, historicus en museumdirecteur. Gijs Stork is Amsterdammer, kunsthistoricus en curator. Ze zijn goede vrienden en wandelen graag door hun eigen stad.

Leuk om een keer met ze mee te gaan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wandelen
  • Uitgeverij Fjord