Beleef een zinderende zomer in Artis!

Beleef een zinderende zomer in Artis!

Van liefkozend vlooien tot luidruchtige seks.

Zin in een zwoele avond? Artis heeft een romantisch (oké, sensueel) zomerprogramma, met een dikke knipoog naar de versoepelingen.

Ook mensen hebben namelijk weer zin. Om te daten, te knuffelen, te zoenen en te vlooien. Voor alle splinternieuwe liefdes, liefdes op afstand, ingekakte liefdes, eindelijk-weer-eens-zonder-kids-liefdes kom je in de dierentuin aan je trekken.

Buiten openingstijden

Tijdens de Zinderende Zomeravonden (vrijdag-, zaterdag- en zondagavond) kun je de Veelkleurige Liefdeswandeling lopen, die is ingesproken door Jeangu Macrooy.

Beleef een zinderende zomer in Artis!

Hier vertelt hij dat we qua seksuele voorkeuren helemaal niet zo veel verschillen van de dieren. Het gaat van biseksuele Japanse makaken tot trio’s onder wilde eenden en interseksuele wallaby’s (ja, die bestaan echt!).

Beleef een zinderende zomer in Artis!

Toch niet zoveel zin in een lange wandeling? Strijk dan neer met je date in het warme gras voor een zomerse avondpicknick en kom in de stemming door de jazzklanken tijdens de eerste editie van Jazz Talents at the Plantage.

Beleef een zinderende zomer in Artis!

Naast jazz op vrijdagavond, staat de zaterdagavond in het teken van popmuziek. Op zondagavond is het de beurt aan klassieke muziek, alle avonden van 18.00 tot 20.00 uur. Ook kan je iedere zondag, tijdens de Zinderende Zomeravonden, luisteren naar verhalen over liefde en seksualiteit van ARTIS-experts tijdens ARTIS vertelt. Zo vertelt de ARTIS-microbioloog hoe goedaardige microben je seksuele gevoelens beïnvloeden en vertelt de ARTIS-sterrenkundige over passie en hartstocht aan de sterrenhemel.

Wip langs tijdens de Zinderende Zomeravonden

Wanneer? Iedere vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 9 juli t/m 5 september

Hoe laat? 17.00 – 21.00 uur

Prijs? 15 euro, voor leden 10 euro

Illustraties en foto (c) Artis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in