Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zweedse royals trakteren voor kerst op lief filmpje

Lieve Oranjes, pretty please?  Met drie leuke media-savvy dochters en een beeldig paleis zou je denken dat de Oranjes ook wel eens een fijne Royal Kerstwens zouden kunnen produceren. Zoals de Zweden bijvoorbeeld, elk jaar goed voor een lief filmpje. In dit geval gaan ze naar de kerk en nemen met ...

Zweedse royals trakteren voor kerst op lief filmpje

Lieve Oranjes, pretty please

Met drie leuke media-savvy dochters en een beeldig paleis zou je denken dat de Oranjes ook wel eens een fijne Royal Kerstwens zouden kunnen produceren. Zoals de Zweden bijvoorbeeld, elk jaar goed voor een lief filmpje.

In dit geval gaan ze naar de kerk en nemen met de kinderen het kerstverhaal even door. Estelle is sassy as always, prins Daniel zorgt voor de special effects qua ster van Bethlehem, prins Oscar nam de Jingle Bells voor zijn rekening en is uitstekend op de hoogte wat betreft de Drie Wijzen: die komen met cadeautjes. 

Ter vergelijking (wat zijn de kinderen veranderd!): dit was de kerstgroet in 2016.

En voor de kerstwens van 2018 maakten ze samen kerstdecoraties (en bleek Oscar ook uitermate schattig te kunnen zijn). Als de A'tjes nou eens even met hun mobieltje iets rond de Royal Kerstboom zouden kunnen filmen, voor volk en vaderland en zo? 

Foto's (c) Kungahuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in