Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zweeds Prinsesje Adrienne gedoopt

Het was vrijdag een zonovergoten dag in Zweden tijdens de doop van Prinses Adrienne, de jongste dochter van Madeleine. Hopelijk een voorbode van de rest van het leven van de jongste telg van de Zweedse koninklijke familie. Er gebeurde trouwens nog wel iets grappigs tijdens het maken van het famil...

Zweeds Prinsesje Adrienne gedoopt

Het was vrijdag een zonovergoten dag in Zweden tijdens de doop van Prinses Adrienne, de jongste dochter van Madeleine. Hopelijk een voorbode van de rest van het leven van de jongste telg van de Zweedse koninklijke familie. Er gebeurde trouwens nog wel iets grappigs tijdens het maken van het familieportret...

Prinses Adrienne, de jongste dochter van prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill, is vrijdag rond het middaguur gedoopt. De doopplechtigheid vond plaats in de paleiskapel van de koninklijke residentie Drottningholm op de dag van de vijfde trouwdag van Adriennes ouders.

De kleine Adrienne werd voor de gelegenheid in de traditionele doopjurk van de koninklijke familie gehesen.

Tijdens de ceremonie hield ze zich grotendeels rustig maar er kwamen toch wat tranen tijdens de preek van de aartsbisschop. Aan het eind van de plechtigheid ontving Adrienne haar Orde van de Serafijnen van haar opa, koning Carl Gustaf.

De grote afwezige was prinses Estelle, het oudste kind van kroonprinses Victoria en prins Daniel. Ze werd wel gezien toen ze met haar ouders op Drottningholm arriveerde, maar was later niet aanwezig bij de plechtigheid.

Volgens Zweedse media was het zesjarige meisje ziek en bleef ze daarom in het paleis achter. De overige leden van de koninklijke familie waren er wel allemaal.

Op de zonnige treden werd nog even een familiefoto geschoten.

Maar daar had de oudste dochter van Madeleine en Chris, Leonore, even hélemaal geen zin in. Die verstopte zich achter haar broertje. Het blijven kinderen!

Beeld en bron: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.