Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zussen Beatrix en Margriet gaan een avondje uit

Gezellig, met zijn tweetjes naar het theater. Eerst zou prinses Margriet alleen au Arnhem gaan, maar het gaat vermoedelijk net als bij andere zussen: 'Heb je vrijdagavond wat te doen?' met het voorstel gezellig samen te gaan. Hoe dan ook, de afdeling Lage Vuursche en Apeldoorn rukten samen uit na...

Zussen Beatrix en Margriet gaan een avondje uit

Gezellig, met zijn tweetjes naar het theater.

Eerst zou prinses Margriet alleen au Arnhem gaan, maar het gaat vermoedelijk net als bij andere zussen: 'Heb je vrijdagavond wat te doen?' met het voorstel gezellig samen te gaan.

Hoe dan ook, de afdeling Lage Vuursche en Apeldoorn rukten samen uit naar het Stadstheater Arnhem voor de jubileumvoorstelling ‘Tutti’ van Introdans.

Het dansgezelschap bestaat dit jaar vijftig jaar. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans.

Even ter herinnering: dit was Margriets Introdansmoment van vorig jaar, kaal en op afstand. We zijn er toch al aardig op vooruitgegaan, richting normaal.

De dames hadden zich leuk opgetut...

... maar Beatrix loopt al wel een paar weken met een ingetapet onderbeen. Hopelijk heeft ze er niet al te veel last van. 

‘Tutti’ bestaat uit twee balletten, van Sidi Larbi Cherkaoui en Mauro Bigonzetti. Alle dansers van het gezelschap zijn hierbij betrokken. Prinses Margriet kreeg voorafgaand aan de voorstelling het jubileumboek ’50 jaar Introdans, een bewogen geschiedenis’ overhandigd. Naderhand gingen de prinsessen nog in gesprek met de dansers en feliciteerden ze hen met het jubileum - dat werd zo te zien nog een dolle boel ? 

Foto's (c) PPE Agency 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in