Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zondag 31 augustus 1997: de dag waarop de Britse prinses Diana verongelukte

Zondag 31 augustus is een zwarte dag in de geschiedenis voor de Britten: de dag waarop hun geliefde prinses Diana om het leven kwam. Ze is om 04.00 in de ochtend overleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk in Parijs. De prinses van Wales werd 36 jaar. De wereld was is shock. Met name ook door ...

Zondag 31 augustus 1997: de dag waarop de Britse prinses Diana verongelukte

Zondag 31 augustus is een zwarte dag in de geschiedenis voor de Britten: de dag waarop hun geliefde prinses Diana om het leven kwam. Ze is om 04.00 in de ochtend overleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk in Parijs. De prinses van Wales werd 36 jaar.

De wereld was is shock. Met name ook door de oorzaak van het ongeval. Diana zat samen met haar vriend - de Egyptische miljonair Dodi Al-Fayed - in de auto. Het tweetal probeerde met hoge snelheid de paparazzi te ontkomen, maar dat werd hen fataal.

Waar was jij?

Volgende week donderdag is het inmiddels 20 jaar geleden dat de Britse prinses overleed. Weet jij nog waar je was toen je dit verschrikkelijke nieuws hoorde? Ik (redacteur bij Nouveau Martine) was op dat moment samen met mijn zus bij familie in Leersum. De televisie stond aan en onderin beeld verscheen het nieuws dat Diana was omgekomen bij het ongeluk. Met de familie hebben we vervolgens het nieuws over het ongeluk die dag gevolgd.