Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zomerfotosessie 2020: a matching family!

Wat een pláátje, zo'n color-coordinated gezin! Het is altijd één van onze favoriete royaldagen van het jaar: de zomerfotosessie van Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen. Een stralende zonnige dag (timing!) waarop ze uitvoerig poseren voor de camera's, gezellig een gebbetje maken met de fotog...

Zomerfotosessie 2020: a matching family!

Wat een pláátje, zo'n color-coordinated gezin!

Het is altijd één van onze favoriete royaldagen van het jaar: de zomerfotosessie van Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen. Een stralende zonnige dag (timing!) waarop ze uitvoerig poseren voor de camera's, gezellig een gebbetje maken met de fotografen en met elkaar en later ook nog (papa en mama dan) aanschuiven voor een interview.

De zomervakantie voor de Oranjes begint waarschijnlijk vandaag nog, want hun huis in Griekenland is helemaal gereed gemaakt voor een ontspannen zomer, en we zullen ze missen de komende weken maar ze hebben hárd gewerkt dit jaar en de meiden zijn er natuurlijk óók helemaal aan toe na een vreemd schooljaar.

Maar eerst: de foto's.

Zeer matching qua kleuren. De koning had wel nog even een witte broek aan kunnen trekken ons inziens, maar we doen het er voor hoor!

Het handtasje van Amalia, waar mama Máxima uiteindelijk het leeuwendeel van de tijd moest lopen. Het geeft maar aan: hoe royal je ook bent, je bent bovenal gewoon mama/pakezeltje. Of was het tóch andersom en hield Amalia haar moeders tas vast? Wij weten het ook niet meer, maar die tas (compleet onnodig natuurlijk) is zelfs NU al uitverkocht. Al was-ie dat dus misschien al.

Voor de liefhebber: die is van Marina Raphael, en het grotere exemplaar is nog wél te shoppen:

Altijd prachtig samen, ons koningspaar

Voor de liefhebbers: Amalia draagt Self-Portrait, Alexia draagt Tommy Hilfiger en Ariane draagt Maje. Een paar notabele momentjes: Ariane’s eerste hakjes. Sleehakken, maar toch. Ze is er net zo lang als zus Alexia mee, die voor sneakers ging. De kanten details van Amalia en Ariane: een prachtige match.

De brede riem van Amalia, een stijlfavoriet van Máxima die ze prrrima heeft afgekeken. Máxima draagt, vermoeden wij, een pak van Massimo Dutti, zoals de laatste tijd veel vaker.

Wat een haar! Zeker Amalia, die er in lockdown centimeters lengte bij heeft gekregen en zo te zien ook een kek make-upje deed voor de zomerfotosessie.

Hakje!

Tijdens de fotosessie deelden de Oranjes dat ze in de lockdownperiode veel spelletjes samen deden, dat er gretig gebakken werd in de keuken van Huis ten Bosch en dat er ook de nodige boeken verslonden zijn. En dat ze die periode ontzettend waardevol hadden gevonden, als gezin.

Nog heel even aanschuiven voor het interview...

En dan snel naar binnen: op naar de zon!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in