Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo zag je William nog nooit

In voorbereiding op de grote parade van zaterdag moest prins William van de week te paard in traditioneel guard-pakkie. Geen sinecure, dat zie je zo. Zo’n muts kriebelt, zo’n paard riekt heus niet altijd even lekker, en daarbij was het heet, tijdens de Colonel’s Review in Londen. Het transformeer...

Zo zag je William nog nooit

In voorbereiding op de grote parade van zaterdag moest prins William van de week te paard in traditioneel guard-pakkie. Geen sinecure, dat zie je zo.

Zo’n muts kriebelt, zo’n paard riekt heus niet altijd even lekker, en daarbij was het heet, tijdens de Colonel’s Review in Londen. Het transformeerde de normaal zo uitgestreken prins William tot een echte clown. Gelukkig konden zijn landgenoten ook wel lachen om de foto’s die daar uit rolden. En ach, het kan altijd erger: William hield zichzelf (zie laatste foto) tenminste gewoon staande tijdens het hele gebeuren.

Zaterdag barst het feest waarop dit de voorbereiding was - Trooping the Colour - echt los. Nouveau deelt dit weekend de allerleukste foto's van die dag met je. Nieuwsgierig? Tussen 11.00 en 14.00 uur kun je meegluren via de BBC.