Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó stijgt koningin Letizia boven alle vuige roddels uit

Het is niet niks, beticht worden van een affaire en nog veel meer. Zó stijgt koningin Letizia boven alle vuige roddels uit.

Queen Letizia of Spain

Het is niet niks, beschuldigd worden van een affaire terwijl je al samen bent met de kroonprins van Spanje.

Andrews Archie/ABACA

Koningin Letizia is volgend jaar 20 jaar getrouwd met Felipe VI. Afgaand op hun lichaamstaal hebben ze een leuke relatie. En in barre PR-tijden – haar schoonvader zou de roddels over haar vermeende dubbelleven gretig aanzwengelen – is het een zegen als je een béétje een ijskonijn à la Leti bent.

action press

Haar perfectionisme kan haar wel eens in de weg zitten, maar op dit moment is al die discipline en zelfbeheersing de beste manier om 'keep calm and carry on' uit te stralen. Of het nu waar is of niet, ze geeft zo een sterk visitekaartje af in het hier en nu.

Andrews Archie/ABACA

Bovendien is niet reageren op wat er allemaal rond gonst de slimste manier om er bovenuit te stijgen. Ontkennen zou olie op het vuur zijn, het proberen uit te leggen ook. Door gewoon aan het werk blijven met een brede lach in leuke looks (allemaal krachtig in kleur!) straalt HM uit dat zíj in ieder geval niet wakker ligt van alles.

Andrews Archie/ABACA

Mocht haar ex-zwager Jaime del Burgo in maart daadwerkelijk een boek uitbrengen waarin hij beweert dat ze hem vroeg getuige te zijn op haar huwelijk, dat ze samen naar huizen keken en overwogen in Los Angeles via een draagmoeder een kind te krijgen – het klinkt allemaal érg vergezocht voor iemand als Letizia, die een controlfreak op Olympisch niveau is – dat ziet ze dan wel weer wat ze doet.

Europa Press/ABACA

Een officieel buitenlands bezoek is zó gepland, tenslotte.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Andrews Archie/ABACA