Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo begint Mabel haar Valentijnsdag

Een bijzonder ontbijtje, thuis in Breukeleveen. Prinses Mabel zet zich elk jaar in voor het AmsterdamDiner, waarvan de opbrengst wordt ingezet voor de strijd tegen aids. Nu wordt zo'n diner dit jaar natuurlijk lastig (jammer, geen Mabel in de bediening), maar een ontbijt komt er wel. Voor Valenti...

Zo begint Mabel haar Valentijnsdag

Een bijzonder ontbijtje, thuis in Breukeleveen.

Prinses Mabel zet zich elk jaar in voor het AmsterdamDiner, waarvan de opbrengst wordt ingezet voor de strijd tegen aids. Nu wordt zo'n diner dit jaar natuurlijk lastig (jammer, geen Mabel in de bediening), maar een ontbijt komt er wel. Voor Valentijnsdag no less.

"Vier de liefde op Valentijnsdag en help tegelijkertijd een verschil te maken", roept de prinses op. Door op zaterdag 13 of zondag 14 februari een ontbijtje te bestellen om precies te zijn. Van de 47,50 euro die dat ontbijtje kost, gaat 25 euro naar de nood-acties van het Aidsfonds.

Dubbele pandemie

Mabel: "Een dubbele pandemie van corona en hiv zet de wereld op z’n kop. De behandeling van vele mensen met hiv kan daardoor niet doorgaan. Deel je liefde en steun de strijd tegen aids samen met het Amsterdam Ontbijt. Bestel het nu of geef het cadeau aan iemand die je dierbaar is."

Vorig jaar werd er ook al zo'n ontbijt gehouden, gepresenteerd door Mabel zelf bij restaurant RIJKS. Dat was zo'n succes dat er dit jaar weer voor een luxe ontbijt werd gekozen. Dat dit jaar niet alleen in Amsterdam, maar ook in Groningen en Utrecht kan worden afgehaald en hier te bestellen is.