Zien: Spaanse royals op vakantie

Zien: Spaanse royals op vakantie

De Spaanse royals zijn ook eindelijk aan hun zomervakantie begonnen. Gisteren (zondag) poseerden ze op Mallorca voor hun paleis.

Koning Felipe en koningin Letizia straalden, net als hun dochters Leonor en Sofia in de tuinen van zomerpaleis Marivent in Palma. Daar blijven ze vermoedelijk een weekje, waarna het gezin zich verplaatst naar een vakantieoord waar ze minder herkend worden.

Zien: Spaanse royals op vakantie

In Palma is de jacht in hun 'vakantieweek' namelijk altijd nogal geopend, op het koningspaar en de prinsesjes. Van de paparazzi tot nieuwsgierige (Spaanse) toeristen: iedereen wil ze zien. Dat is ook een beetje de bedoeling (het is prima promotie voor het eiland dat de koning er vakantiet), maar natuurlijk niet voor het gezin zelf.

Dus lachen ze nu nog even lief voor de camera's, en genieten ze van alles wat Mallorca te bieden heeft. Voor Felipe is dat het zeilen, voor de meisjes het feit dat hun oma er óók is. Voor Letizia zou het eiland minder te bieden hebben, ook door de gefluisterde moeilijke verhoudingen met haar schoonmoeder. 

Gelukkig gloort er voor haar over een kort weekje een vakantie buiten de Spaanse landgrenzen. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in