Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: serie over de Romanovs

Oké, het gaat niet helemaal over de Russische royal family, maar de nieuwe serie The Romanoffs lijkt ons wel een heerlijke serie om te kijken tot The Crown eindelijk terugkeert. De Romanovs, het is een naam die menig royal-liefhebber niet ontgaan zal zijn. De meest besproken dynastie van Rusland ...

Zien: serie over de Romanovs

Oké, het gaat niet helemaal over de Russische royal family, maar de nieuwe serie The Romanoffs lijkt ons wel een heerlijke serie om te kijken tot The Crown eindelijk terugkeert.

De Romanovs, het is een naam die menig royal-liefhebber niet ontgaan zal zijn. De meest besproken dynastie van Rusland is het onderwerp van tal van boeken en documentaires, en nu krijgen ze ook een eigen serie. Soort van.

Bloederige geschiedenis

Het huis Romanov stond ongeveer driehonderd jaar aan de top van Rusland, maar de dynastie eindigde in 1918 tijdens de Russische Revolutie. Toen werd de tsaar gevangengenomen en, samen met de rest van zijn gezin (zie hoofdfoto), geëxecuteerd. 

De nieuwe Amazon-serie The Romanoffs gaat over een hele rits mensen die denken dat of doen alsof ze de nakomelingen van de beruchte familie zijn. Een lekkere serie vol bekende koppen én met een royal randje? Sign us up! De serie (van de maker van Mad Men) is vanaf 12 oktober beschikbaar via Amazon Prime.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in