Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: rollercoaster van emoties voor prins William tijdens Engeland - Zwitserland

Dat belooft nog wat te worden aankomende woensdag...

william

Het was een veelbewogen weekend op voetbalgebied. De kwartfinales van het EK zitten erop en de deelnemers voor de halve finales zijn bekend. Engeland wist doormiddel van penalty's te winnen van Zwitserland. Prins William was aanwezig bij deze bloedstollende wedstrijd en werd op de kiek gezet. De spanning was van zijn gezicht af te lezen...

Spannende kwartfinale

Hoewel Nederland na 90 minuten spelen met 2-1 won van Turkije, had Engeland verlenging én penalty's nodig om Zwitserland te verslaan. Als fervent voetballiefhebber houdt William het Engelse voetbalteam natuurlijk goed in de gaten. Voordat het team naar Duitsland vloog bezocht hij het team nog om zijn steun te betuigen. De prins had toen nog advies meegekregen van zijn jongste zoon, prins Louis. "Het beste advies dat ik kreeg was om twee keer zoveel te eten als je normaal zou doen", zei Louis.

Het advies van Louis heeft het team in ieder geval geholpen, want de Engelsen zijn door naar de halve finales. "Nagelbijten tot het einde. Goed gedaan @england! Halve finale hier komen we! We believe," schreef William in een Instagram Stories-bericht op het account van de prins en prinses van Wales.

En dat het spannend was, was wel af te lezen van de gezichtsuitdrukkingen van William...

Uiteindelijk trok Engeland aan het langste eind en versloeg het Zwitserland met strafschoppen. Komende woensdag nemen Engeland en Nederland het tegen elkaar op in de halve finale. Spannend!

Documentaire

Binnenkort zal William te zien zijn in een documentaire, want de Britse zender ITV heeft de prins op de voet gevolgd over zijn Homewards-project, een langetermijncampagne om dak- en thuislozen te helpen. De docu, die 'Prince William: We Can End Homelessness', zal gaan heten, zal komende herfst te zien zijn. Hij lanceerde het project vorig jaar in juni.

De serie wordt geleid door regisseur Leo Burley, die verklaarde: "Het afgelopen jaar hebben we prins William en The Royal Foundation gevolgd tijdens het eerste jaar van het Homewards-programma. We hebben ongelooflijk ontroerende verhalen gehoord van mensen uit het hele land die met dakloosheid te maken hebben.

"Van dakloosheid op straat in Newport, tot gezinnen die in een tijdelijk onderkomen in Sheffield leven, en dakloosheid onder jongeren in Aberdeen, de documentaire schetst een beeld van dakloosheid in het hele Verenigd Koninkrijk vandaag de dag, en werkt met veel mensen die nooit hadden verwacht een leven zonder thuis te ervaren. Iedereen met wie we gefilmd hebben was blij met de aandacht die prins William en Homewards vestigen op de daklozencrisis in het Verenigd Koninkrijk."

Royalty
  • People
  • NL Beeld