Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: prins William scheurt op elektrische step door paleis

We hadden ons vele vervoersmiddelen bij de royal kunnen indenken, maar dit was er niet één van. 

William

Vorige week werd een hilarisch tafereel vastgelegd op Windsor Castle. Terwijl een willekeurige toerist een kijkje nam bij de statige residentie van de Britse monarch, scheurde daar plotseling prins William voorbij op een elektrische step. Het leven van een royal is er een van vele contrasten!

Grappige scéne

Prins William toverde vorige week een glimlach op het gezicht bij menig Brits royal-liefhebber door een virale TikTok video. Vlot als-ie is zoefde de prins van Wales namelijk met zonnebril en al voorbij op het elektrische wapen en toonde hij zich een heuse snelheidsduivel. Vroem, vroem!

@a.n.g.e.l.a_xue_ actually is him Vid Cred: @Ashley!! #princewilliam #british #freedom #monarchy #prince ♬ Star Spangled (Bass Boosted) - SNC

Volgens bronnen heeft hij de step vorig jaar al aangeschaft. Dit om moeiteloos over het koninklijke terrein te kunnen cruisen en binnen een mum van tijd bij zijn vader te zijn.

“Het is een ritje van twee tot vijf kilometer heen en terug naar zijn vader. Op de step is dat heel wat praktischer dan met de auto of te voet", schreef de Daily Mail. Geen overbodige luxe op het landgoed van 655 hectare!

Royaal bekeken

William is de laatste tijd aardig op dreef, want nog niet zolang geleden ging de prins ook al viraal met een grappige video. Zo'n twee weken geleden waren Wiliam, George en Charlotte aanwezig bij The Eras Tour van Taylor Swift in het Wembley Stadion. Dat de royals fan zijn, bleek wel uit de beelden die viraal gingen op sociale media. Zo zagen we hoe William met volle teugen van de show genoot en de heupen flink losgooide tijdens het nummer Shake it Off.

@kkinldn Shake it off Prince William #princewilliam #erastourtaylorswift #erastour #whiteclawuk ♬ original sound - KK

Ha! William schuwt een klein dansje in het openbaar klaarblijkelijk niet. Enne, hij is verrassend los in de heupjes, als je het ons vraagt. We zijn benieuwd hoe we de prins de volgende keer weer op het internet aantreffen!

Royalty
  • HLN, Independent
  • NL Beeld
  • TikTok @a.n.g.e.l.a_xue_, @kkinldn