Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: prins Albert en prinses Charlène in hun element tijdens dragen van Olympische vlam

Aan de twee voormalig Olympische atleten de eer!

Albert Charlene

Nog heel even geduld en dan gaan de Olympische Spelen in Parijs van start. In aanloop naar dit grote spektakel maakt de Olympische vlam, die onderweg is naar de Franse hoofdstad, dinsdag een tussenstop in het nabijgelegen microstaatje Monaco. En wie piep je dan op? Prins Albert en prinses Charlène natuurlijk, die beide vroeger een Olympische sportcarrière hadden.

In hun element

Albert deed als bobsleeër in totaal vijf keer mee aan de Olympische Spelen en Charlène dook in het verleden uit naam van Zuid-Afrika in het water om deel te nemen aan een estafette-onderdeel. Het prinselijk paar is dus het perfecte duo om dit klusje – de vlam verplaatsen naar het Place du Palais – te klaren! Al verklapt het buikje van de prins dat hij inmiddels gepensioneerd atleet is.

NL Beeld / The Photo One

Charlène haar veelbesproken armspieren daarentegen, komen tijdens dit karweitje naar verluidt echter goed van pas.

De tweeling van het stel, prins Jacques en prinses Gabriella, kwam hun ouders natuurlijk aanmoedigen, die voor de gelegenheid eveneens fashion twins waren. De donkere outfits staken heerlijk af tegen de witte trainingspakken die hun ouders droegen.

NL Beeld / The Photo One

Ook tijd voor wat glitter en glamour

Lang bijkomen van de sportieve prestatie was er voor het prinselijk paar niet bij, want ’s avonds werden ze alweer verwacht bij de sluitingsceremonie van het Monte Carlo televisiefestival. En die dresscode was zo ongeveer het tegenovergestelde als eerder die middag. Charlène heeft zich voor de gelegenheid in een lange, witte one-shoulder-jumpsuit van modeontwerper Elie Saab gehesen. Manlief liep er zoals gewoonlijk even piekfijn bij, ditmaal in een klassieke zwarte smoking.

NL Beeld / The Photo One

Waar het prinselijk paar eerder die dag nog in matching witte trainingspakken rondliep, sloten ze de dag af met een glamoureus hoogtepunt. Afijn, het leven van een royal is er een van vele contrasten!

Royalty
  • Blauw Bloed
  • NL Beeld