Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Noorse royals gaan surfen

De sportiviteit spat er van af bij kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit van Noorwegen. Samen met hun kinderen doken ze de koude Noorse wateren in. Het kroonprinselijk paar en hun kinderen Ingrid Alexandra (13) en Sverre Magnus (11) doken samen met een fotograaf/cameraman het ruime sop in om h...

Zien: Noorse royals gaan surfen

De sportiviteit spat er van af bij kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit van Noorwegen. Samen met hun kinderen doken ze de koude Noorse wateren in.

Het kroonprinselijk paar en hun kinderen Ingrid Alexandra (13) en Sverre Magnus (11) doken samen met een fotograaf/cameraman het ruime sop in om het EK surfen te promoten, dat dit jaar in Noorwegen wordt gehouden.

Kroonprins Haakon is zelf al jaren een fanatiek surfer, en ook zijn vrouw en kinderen gaan blijkbaar geregeld de golven in. De komende week laten ze het surfen aan de professionals over: de foto’s van het koninklijk gezin werden in september gemaakt. Wel waren Mette-Marit en Haakon natuurlijk aanwezig bij de opening van het EK. Mette-Marit deed daar op Instagram verslag van.

 

❤️??#eurosurf2017

Een bericht gedeeld door H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm) op

 

Surfe EM på Borestranda #eurosurf2017 ??♀️??

Een bericht gedeeld door H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm) op

De prachtige foto's van het sportieve gezin zie je hieronder.

Surfbeeld: Fjordlapse Photography