Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Meghan en Harry samen op pad

Harry en Meghan sightings zijn schaars, maar vanmiddag (dinsdag) bezochten de twee samen een radiostation in Zuid-Londen. En zoals we inmiddels van ze gewend zijn, vormden ze een prachtig plaatje. De verloofden beleefden daags na hun verloving in november hun eerste gezamenlijke uitje, en werden ...

Zien: Meghan en Harry samen op pad

Harry en Meghan sightings zijn schaars, maar vanmiddag (dinsdag) bezochten de twee samen een radiostation in Zuid-Londen. En zoals we inmiddels van ze gewend zijn, vormden ze een prachtig plaatje.

De verloofden beleefden daags na hun verloving in november hun eerste gezamenlijke uitje, en werden sindsdien alleen nog bij de kerstdienst van de Windsors gespot op eerste kerstdag. Daar kreeg Meghan veel over zich heen vanwege haar hoedje. Haar outfit deze koude januaridag was - misschien daarom wel - juist enorm modern (en warm, en prachtig).

Maar Meghan lijkt vastberaden haar nieuwe landgenoten grondig aan zich te laten wennen. Ze zou zelf bij het radiostation (gericht op en gerund door jongeren) aan de bel hebben getrokken, of zij en Harry een keer langs mochten komen. Geen wonder dat de Britten gek zijn op hun prinses-in-spe.