Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Máxima én dochters in het lang!

Verrassing: het hele gezin én Beatrix mee naar Carré. Het was de finale van Máxima's Muziek in de Klas tournee: het bijwonen van een feestelijke, muzikale avond in Carré. En hoe leuk – het hele gezin én prinses Beatrix was van de partij voor 'Koningin Maxima een leven vol Muziek'   Koningin Máxim...

Zien: Máxima én dochters in het lang!

Verrassing: het hele gezin én Beatrix mee naar Carré.

Het was de finale van Máxima's Muziek in de Klas tournee: het bijwonen van een feestelijke, muzikale avond in Carré. En hoe leuk – het hele gezin én prinses Beatrix was van de partij voor 'Koningin Maxima een leven vol Muziek'  

Koningin Máxima, erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, wordt op 17 mei vijftig jaar. Ter ere van haar verjaardag vierden kinderen samen met bekende artiesten de kracht van muziek in de vorm van muziekonderwijs voor álle basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied.

Een missie waar koningin Máxima zich al jaren actief voor inzet, iets wat werd gevierd in deze prachtige jurk van Iris van Herpen.

Het is voor het eerst dat Máxima een Van Herpen draagt op een openbaar moment. Iris laat zich graag inspireren door de natuur, wat goed terug te zien is in de Art Nouveau 2.0 lijnen van dit ontwerp... 

...waarvan ook de achterkant een plaatje is. 

Prinses Alexia - net als haar zussen een wrap mee, zo moeder zo dochter - koos voor een glamoureuze Maje en indrukwekkende plateauhakken.

Amalia droeg een trendy bloemenjurk van Needle & Thread met stroken...

...en eronder indrukwekkende Louboutins. Lief, dit momentje met haar oma.

En ook prinses Ariane mocht voor de gelegenheid shoppen bij Needle & Thread, met dank aan Josine Droogendijk voor het label ID!

Beatrix zag er uiteraard ook uit om door een ringetje te halen, in zwart en kobaltblauw. Altijd leuk als de saffieren mee uit mogen!  

Samen met enthousiaste kinderen traden onder anderen de volgende artiesten op: Tania Kross, Jeroen van der Boom, Sunnery James & Ryan Marciano, Emma Heesters, Glen Faria en Roel van Velzen. Maar ook Carel Kraayenhof is van de partij én er wis verslag gedaan van de werkbezoeken in het land.

En binnen hadden ze net als de rest van het bescheiden gezelschap uiteraard mondkapjes op. 

Foto's (c) Brunopress, Label ID's Modekoningin Máxima

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in